Video: Eerste beelden Oddworld: Soulstorm onthuld

Geplaatst: 19 maart 2019 12:20

De Game Developers Conference is nog volop bezig, maar er zijn al flink wat beelden getoond van verschillende games. Zo heeft Oddworld Inhabitants de eerste beelden van Oddworld: Soulstorm onthuld.

Lang is het stil gebleven rondom Oddworld: Soulstorm. Na de aankondiging van de game in 2016 hebben we er eigenlijk vrij weinig meer van vernomen. Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants heeft nu tijdens de Game Developers Conference de eerste beelden van de game getoond en deze liegen er zeker niet om. De beelden zijn van een cinematic uit de game en hierin zien we twee Mudokons die in een trein vluchten van een aantal vliegende Sligs. Aan de vloeiende animaties, strakke textures en belichtingseffecten te zien, heeft Oddworld Inhabitants hard gewerkt aan dit nieuwste deel uit de Oddworld-serie.

Oddworld: Soulstorm heeft nog geen exacte releasedatum. Oorspronkelijk moest de game in 2017 uitkomen, maar die release is meerdere malen verschoven. Op de officiële site van Oddworld Inhabitants staat een releasedatum van 2019, maar tijdens de presentatie op de Game Developers Conference werd een geplande release voor 2020 genoemd.

Bron: Oddworld Inhabitants
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Oddworld: Soulstorm

Series

Oddworld

Uitgever

Oddworld Inhabitants

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

6 april 2021

Ontwikkelaar

Oddworld Inhabitants

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord