Video: Een hole-in-one is snel gemaakt in PGA Tour 11

Golf mag dan in het echt vrij lastig lijken, maar als je het eenmaal doet valt het toch best mee (en dan spreek ik uit eigen ervaring). Mocht je het toch nog te moeilijk vinden, dan is er natuurlijk altijd nog Tiger Woods PGA Tour 11.

Dat die game een stuk makkelijker is dan het echte spel, bewijst de professional Rory McIlroy, die nonchalant een hole-in-one maakt op een par 3. Benieuwd wat zijn reactie is? Bekijk dan snel de video hieronder. Golfen is zo moeilijk nog niet!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?