Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Forza Horizon 3
  • ONTWIKKELAAR Turn 10 Studios
  • RELEASEDATUM 27 september 2016
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Video: Duracell Car Pack voor Forza Horizon 3 beschikbaar

Het Duracell Car Pack voor Forza Horizon 3 is vanaf vandaag beschikbaar. Dat heeft Microsoft bekendgemaakt. In dit pakket zitten zeven nieuwe auto's die voor ieder wat wils brengen. De DLC is gratis beschikbaar voor iedereen met een Forza Horizon 3 Car Pass of Ultimate Edtion en te koop voor iedereen zonder een van beide.

Daarnaast kan je vanaf april een pakje Duracell AA of AAA rechargeable batterijen kopen waarbij je een code ontvangt waarmee je kans maakt op prijzen zoals een Xbox One S met Forza Horizon 3. Tot slot kun je via de website van Forza Motorsport een gratis Duracell-themed 2016 GTA Spano toevoegen aan je garage.

Forza Horizon 3 is spelen op de Xbox One en pc.

BRON Persbericht Microsoft

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?