Video: Drie maal aandacht voor Dragon Age

Ontwikkelaar BioWare heeft drie nieuwe gameplay video's van Dragon Age: Origins op de wereld losgelaten. Al zijn de trailers wat aan de korte kant, in de verschillende battles kunnen we toch alvast een indruk krijgen van wat we op 20 oktober aanstaande allemaal kunnen gaan doen in deze gewelddadige RPG.

Zoals gezegd komt Dragon Age: Origins op 20 oktober uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?