Video: Dragon Quest IX laat zich zien

Eerder vandaag werd al bekendgemaakt dat Dragon Quest IX eindelijk naar Europa zal komen. De game is inmiddels al een hele poos in Japan beschikbaar en is al meer dan vier miljoen keer verkocht. Wij zullen echter nog even moeten wachten aangezien de game in de zomer naar Europa komt. Er is al wel een trailer van de game verschenen.

In Dragon Quest IX speel je overigens een gevallen engel, die zijn oude status terug moet zien te krijgen. De game is een turn-based RPG, die zich voornamelijk richt op multiplayer gameplay. De speler kan tot in detail bepalen hoe zijn karakters er uitzien, en deze in de loop van het spel uitdossen met geschikt equipment.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?