DiRT 3

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 25 mei 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: DiRT 3 laat zich weer eens zien

Volgende maand verschijnt de racegame DiRT 3. Vandaag is er een nieuwe trailer van de game verschenen.

In deze trailer zien we een aantal wagens scheuren over verschillende ondergronden, waaronder sneeuw en zand. Ook zien we beelden van nachtraces. Bekijk de trailer hieronder.

DiRT 3 bevat onder andere parcouren met sneeuw en ijs, een dynamisch weersysteem, vele voertuigen, online-multiplayer en de optie op direct je replays up-te-loaden naar Youtube. Kortom urenlang race plezier. De game verschijnt op 24 mei voor de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?