Video: Destruction Derby terug in DiRT Showdown

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist heb je kunnen lezen dat Codemasters DiRT Showdown heeft aangekondigd voor 2012. Er zijn meer details van deze game vrijgekomen. Zo betreft het een downloadbare game en richt zich meer op arcade dan in de vorige delen uit de serie.

De game moet in mei volgend jaar uitkomen voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360 en zal net als in het derde deel de Gymkhana-evenementen bevatten.

Ook heeft het bedrijf laten weten dat DiRT Showdown een aantal actie-modi aan worden toegevoegd uit Destruction Derby. Destruction Derby is voor mij puur jeugdsentiment in de tijd van de PlayStation X. Codemasters heeft verder nog een trailer vrijgegeven, welke hieronder te bekijken is.

Laat ons even weten of jij DiRT Showdown, net als ik, te gek gaat vinden of misschien twijfel je nog. Maar het kan ook zijn dat je helemaal niet op deze game zit te wachten!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo II

Series

Crysis

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

1 juli 2000

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer