Destiny
  • ONTWIKKELAAR Bungie
  • RELEASEDATUM 9 september 2014
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Video: Destiny-bèta als eerste op de PS3 en PS4

Bungie heeft bekendgemaakt dat de bèta van Destiny als eerste zal worden uitgegeven op de PlayStation 3 en de PlayStation 4. Reden genoeg voor Bungie om dit nieuws te vieren met een nieuwe trailer van deze 'MMO'.

In Destiny is iedere gamer een 'Guardian' van de laatste stad op aarde. Je beschikt over bijzondere krachten die je moeten helpen om alles terug te winnen wat verloren is gegaan bij de ineenstorting van de 'Golden Age'. In deze MMO, die eerder een shared world is, kan je samen of alleen deze doelen behalen.

Destiny zal in het tweede kwartaal van 2014 gaan verschijnen voor de PlayStation 3, de PlayStation 4, de Xbox 360 en de Xbox One.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?