Video: Destiny 2 gaat free-to-play, krijgt crossplay-saves en nieuwe uitbreiding

Geplaatst:
Aangepast: 7 juni 2019 16:49

Tijdens een livestream kondigde ontwikkelaar Bungie de grootse toekomstplannen voor Destiny 2 aan. Zo gaat Destiny 2 free-to-play, krijgt het crossplay-saves en een nieuwe uitbreiding.

In de livestream kondigde Bungie onlangs aan wat we allemaal van Destiny 2 in de nabije toekomst kunnen verwachten. Dit is de eerste keer dat Bungie grote updates aan de game toevoegt zonder uitgever Activision. In de livestream werd aangegeven dat Destiny een free-to-play-versie gaat krijgen. Deze heet Destiny 2: New Light en bevat de basisversie van de game. Daarnaast kondigde de ontwikkelaar ook aan dat Destiny 2 crossplay-saves gaat ondersteunen. Dit houdt dus in dat je de game op het ene platform kunt spelen en vervolgens op een ander platform weer verder kunt spelen. De crossplay-saves worden straks beschikbaar voor zowel pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Verder komt in september ook de nieuwe uitbreiding Shadowkeep naar de game, die zonder de andere uitbreidingen te spelen is.

Destiny 2 is momenteel te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Na de breuk met Activision verhuist de pc-versie van de game van de battle.net-client naar Steam. Destiny 2 is straks ook beschikbaar op Google Stadia.

Bron: Bungie
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 september 2017

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord