Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 1 december 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video: Dertig miljoen spelers voor Rainbow Six: Siege

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Tom Clancy's Rainbow Six: Siege de grens van dertig miljoen geregistreerde spelers heeft bereikt. Ubisoft is uiteraard zeer blij met dit nieuws en heeft daarom een speciale video vrijgegeven waarin een aantal spelers aan het woord komen.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege verscheen in december 2015. In de tactische team-based shooter nemen twee teams het tegen elkaar op, of vecht je als team samen tegen een groep terroristen. De game is sinds de release ondersteunt met gratis maps, Operators en andere content.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Ubisoft

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?