Video: Derde gameplayvideo Metal Gear Solid: Peace Walker

Metal Gear Solid Peace Walker is de nieuwste Metal Gear voor de PSP. De game is geen kaartspel zoals Metal Gear Ac!d, maar zoiets als Metal Gear Solid Portable Ops.

Metal Gear Solid Peace Walker verschijnt 18 juni in Europa. In de tussentijd kunnen we ons warm houden met een nieuwe gameplayvideo die is verschenen. Check die hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?