Forza Motorsport 7
  • ONTWIKKELAAR Turn 10 Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 oktober 2017
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Video: Demo Forza Motorsport 7 beschikbaar

Vanaf vandaag is de demo van Forza Motorsport 7 beschikbaar voor Xbox One en pc middels Windows 10. De demo is 19:00 vanavond live gegaan. Met deze aankondiging brengt Turn 10 ook naar buiten welke stemmen zich hebben uitgesproken in deze game.

Een aantal namen die hun stem hebben ontleend aan deze game zijn wat bekender dan de ander (althans, onbekend voor de niet-autoliefhebber of non-Amerikaan). Maar namen als Tanner Faust of Ken Block kennen de meeste gamers nog wel. Zij en nog vele grote namen uit de industrie zijn gevraagd om enkele passages in te spreken.

Forza Motorsport is een persoonlijk favoriet van mij en kijk dan ook weer erg uit naar de release van deze game.

Forza Motorsport 7 komt uit op 3 oktober voor Xbox One en pc

BRON Persbericht Microsoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?