Video: Debuuttrailer van Ghost Slayer

Gevo Entertainment werkt op het moment aan een WiiWare game genaamd Ghost Slayer. In de game moet je zwaarvechten tegen verschillende geesten. Dit kan met de normale WiiMote, maar ook met MotionPlus.

Vandaag is de eerste trailer van Ghost Slayer verschenen. Check de trailer hieronder. Een prijs en releasedatum zijn nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?