Check al onze gamescom content hier!

Video: Debuut van Iron Man 2

Films en games zijn, op enkele uitzonderingen na, geen goeie combinatie. Al mag de film dan nog zo goed zijn, de game is meestal waardeloos door te korte ontwikkeltijd of andere redenen.

Zo ook met Iron Man: geweldige film, slechte game! Deel twee (zowel film als game) zit er aan te komen en zal in april 2010 gaan verschijnen. Laten we niet meteen maar gaan oordelen en Iron Man 2 een kans geven. Misschien wordt het wat?

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?