Video: Debuut trailer ModNation Racers

Op de E3 konden al vele mensen genieten van de eerste beelden van ModNation Racers. Vandaag is er een debuut trailer verschenen van deze nieuwe exclusieve PlayStation 3 topper in wording.

ModNation Racers volgt het create, play en share concept van Little Big Planet en giet dit in een volwaardige racegame met eveneens een cartoon tint. Een releasedatum is er nog niet, maar ondertussen kun je al genieten van de onderstaande trailer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?