Check al onze gamescom content hier!

Video: Dead Space 2 trailer gelekt

Dead Space was een survival-horror in de ruimte waar veel mensen nog steeds nachtmerries van hebben. Hoewel de game niet al te goed verkocht, krijgt Dead Space alsnog ene vervolg.

Vandaag is er een trailer uitgelekt van Dead Space 2. Het is niet bekend hoelang deze online blijft. Geniet er dus van, zolang het nog kan.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?