Video: Dead by Daylight krijgt Nightmare on Elmstreet DLC

Geplaatst:
Aangepast: 7 augustus 2018 10:33

De horror survival game Dead by Daylight krijgt de Nightmare on Elmstreet DLC. Behaviour Interactive heeft de trailer van de nieuwe DLC uitgebracht.

In deze atypische survival horror game speel je in een team van vier overlevenden die het opnemen tegen een killer die door een andere speler bestuurd wordt. Zo biedt elk hoofdstuk zijn eigen omgeving, overlevenden (slachtoffers) en een doorgedraaide killer. Met de nieuwe DLC kun je je uitleven als Freddy Krueger en zelfs de dromen van de overlevenden onveilig maken. Bekijk de trailer hier.

De nieuwe content is vanaf vandaag beschikbaar op Steam, helaas is er nog niet bekend wanneer de DLC voor de consoles beschikbaar wordt. Dead by Daylight is te verkrijgen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Gameinformer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer