Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Video: Dead by Daylight krijgt Nightmare on Elmstreet DLC

De horror survival game Dead by Daylight krijgt de Nightmare on Elmstreet DLC. Behaviour Interactive heeft de trailer van de nieuwe DLC uitgebracht.

In deze atypische survival horror game speel je in een team van vier overlevenden die het opnemen tegen een killer die door een andere speler bestuurd wordt. Zo biedt elk hoofdstuk zijn eigen omgeving, overlevenden (slachtoffers) en een doorgedraaide killer. Met de nieuwe DLC kun je je uitleven als Freddy Krueger en zelfs de dromen van de overlevenden onveilig maken. Bekijk de trailer hier.

De nieuwe content is vanaf vandaag beschikbaar op Steam, helaas is er nog niet bekend wanneer de DLC voor de consoles beschikbaar wordt. Dead by Daylight is te verkrijgen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?