De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Video: De Sims 4 Paranormaal accessoirespakket in actie

Electronic Arts heeft het nieuwe De Sims 4 Paranormaal accessoirespakket in actie getoond. In een livestream werd alle nieuwe gameplay van dit accessoirespakket gedeeld.

Vorige week werd een nieuw accessoirespakket, genaamd Paranormaal, onthuld voor de Sims 4. Zoals de naam aangeeft gaat De Sims 4 Paranormaal over het paranormale leven en heeft dit pakket onder andere spookachtige nieuwe voorwerpen, een nieuw kaveltype en nieuwe gameplaymogelijkheden. Via een livestream heeft Electronic Arts dit nieuwe accessoirespakket in actie getoond. Kijkers konden daardoor een uur lang zien wat De Sims 4 Paranormaal voor spelers in petto heeft. Zo waren er seances, maakte Bonehilda haar terugkeer en kan je een geestenjager worden. Het kan ook zomaar zijn dat het bureau wat je hebt aangeschaft bezeten is door een kwaadaardige entiteit.

De Sims 4 Paranormaal accessoirespakket verschijnt op 26 januari voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Electronic Arts

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?