Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

De E3 is weer voorbij en wat zijn wij afgelopen week door Nintendo verwend tijdens de persconferentie. Er staan ons nog dit jaar een boel vette games te wachten en vanaf volgend jaar natuurlijk ook de Nintendo 3DS met vette titels in aantocht. In deze aflevering blikken we nog even terug op al die fantastische titels die we voorbij hebben zien komen. We beginnen met Zelda: Skyward Sword...

Metroid: Other M, een andere grote titel die begin september uitkomt...

Kirby's Epic Yarn, voor mij de verrassing van de E3...

Epic Mickey, verraste ons met prima gameplay beelden...

NBA Jam, één van de leukste aankomende sportgames voor de Wii...

GoldenEye 007, de klassieker komt terug naar de Wii...

Donkey Kong Country Returns, speciaal nog een keer voor Alex...

Wii Party, mini-games met je Mii personage...

Mario Sports Mix, onze vrolijke loodgieter gaat weer sporten met zijn vrienden...

Hieronder zie je andere interessante titels die ook hun aandacht verdienen...

Tot slot, Furry Legends voor WiiWare...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?