Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Zon, zee en wii-kend....een extra vroege editie op deze zaterdagmorgen, mocht je straks al de deur uitgaan op zoek naar verkoeling en vertier.

We trappen af met Combat Wings: The Great Battles of World War II...

Dance on Broadway...echt iets voor ons op de redactie...

Spannende avonturen in Guilty Party...

We lieten deze al eerder zien, maar toch nog een keer Batman: The Brave and the Bold...

Xenoblade...nog steeds geen idee wanneer deze naar Europa komt.

Wat kunnen we van de nieuwe LEGO Harry Potter verwachten?

Tot slot...nieuwe beelden van Nintendo Week!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?