Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Zaterdag 1 mei, het begin van weer een nieuwe maand. Gisteren nog een leuke Koninginnedag gehad? Het regent nu buiten, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben weer een leuke selectie voor je gemaakt van trailers die deze week zijn verschenen. We trappen af met TrackMania...

Tiger Woods is terug in gameland met Tiger Woods PGA Tour 11...

Twee nieuwe oorlogstitels voor WiiWare...

High Voltage komt deze zomer met Tournament of Legends, een fight-game met veel fantasy...

De jacht op de dieren is ook weer begonnen...walgelijke game als je het mij vraagt!

Nu maar weer vrolijkheid....

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?