Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Ten eerste willen wij van Gameliner jullie allemaal hele fijne Paasdagen toewensen. Helaas is het niet al te mooi weer om buiten paaseieren te gaan zoeken, dus hopen we dat je je binnen kunt vermaken met een nieuwe aflevering van Wii-kend. We trappen af met nieuwe beelden van Metroid: Other M...

Sniper Elite, een nieuwe shooter in WO II setting...

Natuurlijk zijn er nieuwe trailers voor WiiWare uitgekomen...

Xenoblade ziet er geweldig uit. Hopelijk kunnen we deze game ook in Europa verwachten...

Van Xenoblade naar Attack of the Movies 3D...

Last but not least, de nieuwe trailer van Super Mario Galaxy 2...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?