Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Afgelopen donderdag vond in Londen de Europese Nintendo Media Summit plaats. Natuurlijk zijn hier weer een heleboel nieuwe interessante trailers uitgekomen, die we je niet willen laten missen. Wat dacht je van Super Mario Galaxy 2?

En die andere grote titel, Metroid: Other M...

Sin And Punishment: Star Successor

Nieuwe games voor WiiWare....

En tenslotte, nog wat nieuwe beelden van Sonic & SEGA All-Stars Racing...nu verkrijgbaar voor op je Wii.

P.S. volgende helaas geen aflevering van Wii-kend...tot snel weer!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?