Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

De maand januari is bijna voorbij. Gelukkig, want ik vind dit meestal de meest depressieve maand van het jaar. Wel fijn dat er deze maand mooie titels zijn uitgekomen. Eén daarvan is Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars.

In onderstaande trailer, zie je welke mini-games er in deze fighting game zitten.

Eindelijk weer een nieuwe trailer van Metroid: Other M...maar aan de andere kant wel teleurstellend.

Scheuren met Sonic in Sonic & SEGA All-Stars Racing...

Nieuwe games voor WiiWare...

Flip's Twisted World...hopelijk werkt de camera goed!

We eindigen met Shiren The Wanderer, een nieuwe RPG voor de Wii.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?