Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Het is weer zondag, dus weer een nieuwe aflevering van Wii-kend. Dat het januari is, en dat iedereen nog even opstartproblemen heeft is wel te merken aan het kleine aantal nieuwe trailers wat er de laatste tijd is uitgekomen. Toch hebben we weer een leuke selectie voor je samengesteld. Het eerste wat we dan ook gaan doen is een stukje rijden met Sonic & SEGA All-Stars Racing. Vanaf 19 februari is deze game verkrijgbaar voor alle consoles.

Van Sonic naar Rooms: The Main Building, een nieuwe point-and-click puzzelgame voor de Wii.

Deze week ook weer een nieuwe trailer van Zangeki Ni Reginleiv.

Max and the Magic Marker en Muscle March zijn twee nieuwe titels voor WiiWare...

We sluiten deze aflevering af met Tatsunioko Vs. Capcom: Ultimate All-Stars.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?