Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Ja, ja, nog een kleine twee weken en dan is het Kerstmis. De meeste najaarstoppers zijn inmiddels uitgekomen en daarom kunnen we ons dus gaan richten op 2010. Wat natuurlijk ook weer een mooi game-jaar belooft te worden!

Eén van de knallers voor 2010 wordt denk ik wel No More Heroes 2: Desperate Struggle en daarom trappen we af met deze game...

Van Travis naar Sky Crawlers.

Harry Potter heeft zichzelf omgetoverd in LEGO...

Free Running is niets voor mij...maar op de Wii wil ik het wel proberen.

Puzzels, puzzels en nog eens puzzels...

Wii-kend 43, 12 december 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?