Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

De Sint is weer vertrokken en we kunnen ons weer opmaken voor de kerstperiode. Heerlijk weer een maand naar kerstliedjes luisteren op Sky Radio!
Afgelopen week was erg rustig verlopen met niet al te veel nieuwe trailers. Daarom deze keer dan een kleine selectie. Als eerste Monster Hunter 3...

Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers...

Arcade klassiekers komen terug op de Wii!

Griezelen met Silent Hill: Shattered Memories...

Can't touch this met Just Dance. Verwacht ook nog de review hier bij Gameliner.

Pallurikio voor WiiWare...

Wii-kend 42, 6 december 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?