Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Eindelijk kunnen Wii-gamers ook het fantastische Call of Duty: Modern Warfare spelen op de Wii. Dat deze versie er anders uitziet dan de andere consoles is logisch, maar hoe anders? Dat zie je in onderstaande trailer.

Het tweede avontuur van LEGO Indiana Jones is inmiddels uitgekomen en belooft weer een boel plezier...

Benieuwd hoe realistisch de nieuwe F1 2009 is? Bekijk dan onderstaande beelden.

Je aantal levens in New Super Mario Bros. Wii flink willen uitbreiden? Dat kan met deze hint!

Leef je gevechtstechnieken uit in Kamen Rider: Dragon Knight.

Tenslotte nog twee trailers van een andere fighting game: Naruto: Clash of Ninja Revolution 3. Welke vind jij de mooiste?

Wii-kend 41, 29 november 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?