Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Eng, dat is het woord waarmee we beginnen deze nieuwe aflevering van Wii-kend. Waarom? We beginnen namelijk met de debuut trailer van Resident Evil 0.

Gebruik je fantasie in Drawn to Life: Het Nieuwe Hoofdstuk...

LEGO Indiana Jones deel 1 was heel leuk, en het aankomende vervolg wordt dit nog eens dunnetjes overgedaan.

Oldschool op WiiWare met Castlevania: The Adventure Rebirth.

Nog meer oldschool in een nieuw jasje...met Excitebike: World Rally.

Tot slot, nog even nagenieten van Need for Speed: NITRO.

Wii-kend 40, 1 november 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?