Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Afgelopen donderdag zijn we bij Gameliner met een nieuwe rubriek begonnen: Onliner. Als eerste zijn we afgetrapt met LostWinds: Winter Of The Melodias. Dit artikel kan je hier lezen. In onderstaande trailer zie je meer over de hoofdrolspelers.

Kamen Rider: Dragon Knight, onbekend in Europa maar in Amerika een grote hit.

Astro Boy: The Videogame is in een vergevorderd stadium, kijk maar naar onderstaande trailer.

Remington Great American Bird Hunt is als wat Duck Hunt was voor de NES. Iemand trek in gebakken eend?

Ik kijk erg uit naar F1 2009, maar verwacht niet dat ik ook zo op mijn bank zit en over het design, tsja...ik weet dat dit beter kan.

We sluiten af met twee nieuwe trailers van Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen. Binnenkort kan je hier bij Gameliner ook de review lezen...

Wii-kend 38, 18 oktober 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?