Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Na de E3 en gamescom is het nu de beurt aan de Tokyo Game Show om uitgevers en ontwikkelaars op deze beurs hun nieuwste games en aanverwante producten te laten zien. Verwacht deze aflevering van Wii-kend dus veel nieuwe trailers uit het land van de rijzende zon.

De eerste video gaat over katachtige ninja's...

Volgens mij krijgen jullie geen genoeg van nieuwe Red Steel 2 beelden? Gelukkig zijn er afgelopen week weer nieuwe video's met gameplay verschenen.

Van Red Steel 2 gaan we gelijk door met een andere potentiële topper, No More Heroes 2: Desperate Struggle. Ik zou geen ruzie met deze vrouw willen hebben...

Super Monkey Ball: Step & Roll verschijnt in de winter van 2010 en wordt ondersteund door het Wii Balance Board.

Pak de cola en wat zakken chips, want met deze game ga je een avond vol lol hebben.

Tot slot eindigen we deze aflevering van Wii-kend met twee nieuwe racegames: Need For Speed NITRO en F1 2009.

Wii-kend 36, 26 september 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?