Check al onze gamescom content hier!

Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Welkom bij de 31ste aflevering van Wii-kend. Deze nieuwe aflevering trappen we af met de groene vechtersbazen. In Teenage Mutant Hero Turtles: Smash-Up laten de schildpadden zien hoe goed ze hun mannetje wel staan.

Red Steel 2 komt naar gamescom in Keulen en wilt dat laten weten door middel van deze trailer. Helaas verschijnt de game zelf niet meer dit jaar.

Op 4 september verschijnt Colin McRae: DiRT 2 voor de Nintendo Wii en onderstaande beelden geven je een goede indruk wat je kan gaan verwachten.

Van een andere racegame, Need For Speed: NITRO is ook een nieuwe trailer verschenen, waarin je ziet hoe je je eigen auto kan pimpen.

Altijd lachen met Rabbid Go Home...

Bij deze trailer krijg ik een deja-vu van SimAnimals. Lijkt erg veel op elkaar!

Tot slot voor onze Japanse game fans een nieuwe trailer van Muramasa: The Demon Blade.

Wii-kend 31, 16 augustus 2009

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?