Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Geplaatst: 9 augustus 2009 12:27
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Welkom bij de dertigste aflevering van Wii-kend. In alle voorgaande afleveringen hebben we je nog nooit een trailer van Pokemon laten zien. Bij deze komt daar nu verandering in met Pokemon Dungeon: Fire, speciaal voor WiiWare.

Van Pokemon naar Overturn, ook een game speciaal voor WiiWare.

Met Rage Of The Gladiator sluiten we af met de laatste game speciaal voor WiiWare.

Animal Crossing: Let's Go To The City was één van mijn favoriete games van 2008. In mijn review schreef ik dat deze game voor jaren kan worden gespeeld. Om een update te krijgen van wat er allemaal nieuw is verschenen in dit vrolijke dorpje bekijk je de onderstaande trailer.

Monster Hunter 3 is uitgekomen in Japan en heeft voor een flinke boost gezorgd in de verkoop van Wii's. Niet verwonderlijk, want de game ziet er prachtig uit en stiekem hopen wij deze game ook in het voorjaar van 2010 in Europa te verwachten. Bij deze dus nieuwe trailers en pak vast een doekje om je kwijlerige mond mee schoon te maken.

We sluiten af met muziek in de vorm van Guitar Hero: Van Halen.

Wii-kend 30, 9 augustus 2009

Lees meer