Check al onze gamescom content hier!

Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

De Comic-Con International beurs is weer in volle gang in San Diego. Verschillende ontwikkelaar en uitgevers zijn daarbij aanwezig om hun games te laten zien. De eerste nieuwe video is Silent Hill: Shattered Memories.

Zombies en ander gespuis wegknallen in Dead Space: Extraction

Marvel Super Hero Squad ziet er leuk uit, maar bevat deze game nu ook de co-op mode?

Stel je voor! Een jongetje in een kattenpakje, rennend achter een grote haan en onderweg allerlei acrobatische bewegingen maken. Het is mogelijk en wel in Where The Wild Things Are. Luister ook naar de prachtige klassieke muziek.

Mebius Drive (niet te verwarren met mijn achternaam) is een futuristische racer, welke wordt uitgebracht op WiiWare. Nu we het toch over futuristische racegames hebben, waar blijft F-Zero Wii?

We sluiten af met het strategische Robocalypse: Beaver Defense, ook voor WiiWare.

Wii-kend 28, 26 juli 2009

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?