Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Aankomende vrijdag komt Wii Sports Resort uit en dit belooft weer een heleboel plezier met diverse sportgames. Om je bewegingen nog accurater uit te voeren zit de Wii MotionPlus er ook bij inbegrepen. Onderstaande trailers laten zien hoe precies de Wii MotionPlus reageert.

Overtuigend genoeg toch?

Max & The Magic Marker is zo'n game die het woord innovatief naar nieuwe hoogtes brengt. Kijk maar....

Cursed Mountain is een titel die we al een tijdje in de gaten houden. Afgelopen week is er een nieuwe Behind the Scenes video uitgekomen.

We gaan nog even door met een andere Behind the Scenes video en die wel van Trauma Team. Trek je doktersjas maar alvast aan.

Nintendo en platformers zijn synoniem aan elkaar en hoe meer er van dit soort games op de Wii uitkomen hoe beter. Zie hier nieuwe beelden van KORE.

De laatste trailer van deze week is gebaseerd op de televisie serie CSI. In CSI: Deadly Intent wordt jouw hulp gevraagd bij het oplossen van een moordzaak.

Wii-kend 27, 18 juli 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?