Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Tornado Outbreak is misschien wel één van de meest bizarre trailers, die dit jaar zijn uitgekomen. Vernietig tornado's door er zelf één te worden. Bizar!

Guybrush Threepwood is terug in een nieuw avontuur van Monkey Island.

Met Roogoo: Twisted Towers kan het kind in ons zich weer even uitleven.

Stoom afblazen met Heron: Steam Machine. Waarom krijg ik een Tetris gevoel bij deze nieuwe puzzelgame?

Ok, de E3 zit er al weer een tijdje op. Maar voor wie de Nintendo presentatie heeft gemist...voila!

We sluiten af met beelden van het fantastische Monster Hunter 3. Wat ziet deze game er toch geweldig uit.

Wii-kend 26, 12 juli 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?