Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Welkom bij deze 25e aflevering van Wii-kend, jouw selectie voor nieuwe Wii trailers. Vandaag trappen we af met een game die, eindelijk, deze week gaat verschijnen. Ik heb het over The Conduit.

Van The Conduit gaan we door met Dead Space: Extraction.

Scratchen met Herbie Hancock's Rockit in DJ Hero.

Tot slot drie nieuwe titels voor WiiWare: Magnetis, Silver Star Reversi en Water Warfare. Puzzelen en waterschieten. Heerlijke combinatie met dit hete weer.

Wii-kend 25, 5 juli 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?