Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

De vorige aflevering was de laatste in de serie rondom de E3. Vandaag weer een nieuwe selectie trailers uitgekomen voor de Wii. We trappen af met Scooby-Doo! First Frights, die in september gaat uitkomen.

Do you want some pain? Drill Sergeant Mindstrong gaat je die geven.

NEVES Plus is een puzzelgame in Egyptische sferen.

Na de oudheden van Egypte te hebben bezocht, duiken we nu het ziekenhuis in met Hysteria Hospital: Emergency Ward. Naast de Wii-versie, verschijnt deze ook op de Nintendo DS.

In de Dragon Ball serie verschijnt weer een nieuw deel: Dragon Ball: Revenge Of King Piccolo.

Sinds afgelopen vrijdag uitgekomen en natuurlijk hier bij Gameliner verkrijgbaar, de Nederlandse game Overlord: Dark Legend.

We sluiten af op deze zomerse, benauwde zondag met een potje honkbal in The Bigs 2.

Wii-kend 24, 28 juni 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?