Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

Na de eerste en de tweede terugblik op de E3 2009, volgt vandaag het laatste deel.

Op de E3 konden we voor het eerst echt kennismaken met de Wii MotionPlus. Onderstaande trailer geeft je uitleg hoe deze accessoire te gebruiken.

Silent Hill: Shattered Memories is een reimagining van het eerste deel, wat tien jaar geleden verscheen.

Ontwikkelaar High Voltage brengt 10 juli The Conduit uit en is op dit moment bezig met twee andere titels: The Grinder en Gladiator AD. Veelbelovend!

Mario, Sonic en hun vrienden gaan de strijd met elkaar aan tijdens de komende Olympische Winterspelen.

Red Steel 2 staat hoog op mijn verlanglijstje dit komend najaar. Hieronder begrijp je waarom.

Met de laatste trailer van de groene vechtgrage schildpadden nemen we afscheid van de E3 2009. Het was een fantastisch evenement met geweldige nieuwe titels in aantocht. Begin maar vast met sparen.

Wii-kend 23, 20 juni 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?