Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

De E3 zit er weer op voor dit jaar en wat was het een groot feest. Nintendo is dit jaar sterk teruggekomen met een fantastische line-up op de Wii voor de rest van het jaar. De trailers van nieuwe games vlogen ons om de oren.

De komende weken blikken we daarom nog even terug op de E3, want we kunnen je natuurlijk niet alles in één aflevering laten zien.

We starten natuurlijk met onze favoriete loodgieter Mario, welke twee nieuwe avonturen staat te wachten: Super Mario Galaxy 2 en New Super Mario Bros. Wii.

Team Ninja werkt exclusief aan een nieuw Metroid avontuur. Metroid: Other M gaat terug naar het begin en verschijnt ergens in 2010. Gelukkig verschijnt nog wel in september eerst de Metroid Prime Trilogy.

Een andere klassieker die terugkeert is A Boy And His Blob.

Sin And Punishment 2 belooft een waar actiespektakel te worden voor de echte "experienced gamer".

Wii Sports Resort is het vervolg op Wii Sports en wordt gezamenlijk uitgebracht met de Wii MotionPlus.

We eindigen deze aflevering van Wii-kend met een nieuwe trailer van Wii Fit Plus.

Wii-kend 21, 7 juni 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?