Video: De nieuwste trailers van afgelopen week

Wii-kend laat je de nieuwste video's zien die er afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii. Ga er relaxed voor zitten en kijk elke zaterdag/zondag naar Wii-kend, Gameliners selectie van nieuwste trailers.

In de week van de E3 blikken we deze aflevering van Wii-kend terug op de nieuwe trailers die speciaal voor de aankomende E3 gamesbeurs zijn uitgekomen. De eerste trailer bevat fantastisch nieuwe beelden van Dead Space: Extraction.

We blijven nog even in de creepy sferen met Cursed Mountain.

Speciaal voor de jonge lezertjes op Gameliner: SpongeBob's Truth Or Square.

In navolging van Mario en zijn vrienden, gaat Sonic nu ook met zijn vrienden de strijd aan in Sonic & SEGA All-Stars Racing.

Het gaat niet meer lang duren voordat de nieuwe Harry Potter in de bioscoop te zien zal zijn, dus dat betekent ook een nieuwe Harry Potter game: Harry Potter and The Half-Blood Prince.

De konijntjes gaan naar huis in een nieuw doldwaas avontuur.

Last...but not least, een nieuwe trailer van The Conduit.

Wii-kend 20, 31 mei 2009

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?