Video: De launchtrailer van Super Mario 3D World

Nintendo heeft de launchtrailer van Super Mario 3D World uitgebracht. Hierin is te zien hoe Mario, Luigi, Princess Peach en Toad door een aantal van de levels heen rennen en springen.

In Super Mario 3D World speel je niet alleen met Mario, maar ook met Luigi, Toad en Princess Peach. De game kent een coöperatieve en competitieve modi. Verder heeft Nintendo de nieuwe Catmario power-up toegevoegd. Hiermee verander je in een kat en kun je tegen muren aan klimmen en vijanden met je nagels te lijf gaan.

Super Mario 3D World ligt vanaf 29 november in de winkels in Europa voor de Wii U.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?