Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
Assassin's Creed: Pirates
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 december 2013
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Video: De launchtrailer van Assassin's Creed: Pirates

Ubisoft heeft de launchtrailer van Assassin's Creed: Pirates uitgebracht. De standalone Assassin's Creed-game is nu beschikbaar voor iOS en Android en kost 4,99 euro.

In Assassin's Creed: Pirates speel je als de jonge piraat Alonzo Batilla en ligt de focus op zeegevechten. Alonzo vecht tegen de tempeliers en is op zoek naar schatten. De game bevat grote open gebieden en de mogelijkheid om je schip te verbeteren door het verdienen van XP.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?