Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Video: De gangs van Night City in Cyberpunk 2077

CD Projekt RED heeft de gangs van Night City in Cyberpunk 2077 onthuld. Ze werden gisteren getoond tijdens de derde Night City Wire episode.

De vorige Night City Wire episode toonde de drie verschillende levenspaden die spelers aan het begin van de Cyberpunk 2077 kunnen kiezen. Deze keer is het de beurt aan de gangs in Night City om geïntroduceerd te worden. Tijdens de derde Night City Wire maakten we dan ook voor het eerst kennis met de gangs Scavs, Maelstrom, Valentinos, 6th Street, Voodoo Boys, Animals, Tyger Claws, Moxes en Aldecaldos. Elke gang heeft hun eigen achtergrondverhaal, idealen, manier van werken en stijl. Het lijkt vooralsnog dat spelers zich helaas niet kunnen aansluiten bij een gang, maar wel ruzie met ze kunnen zoeken en missies van ze kunnen accepteren. Check vooral de video hieronder om de volledige introducties te bekijken!

Cyberpunk 2077 wordt uitgebracht op 19 november voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Google Stadia. Spelers die de game kopen voor current consoles kunnen een gratis next-gen upgrade krijgen.

BRON Cyberpunk 2077

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?