Video: Darksiders: Warmastered Edition bevat 4K-resolutie op de PS4 Pro

Volgens uitgever THQ Nordic bevat Darksiders: Warmastered Edition 4K-resolutie voor de pc en PlayStation 4 Pro. Daarnaast draait de titel met zestig frames per seconde voor heerlijk soepel beeld. Behalve de versie voor de Nintendo Wii U. Dan moet je het doen met dertig frames per seconde.

Zes jaar terug verscheen het originele Darksiders. In Darksiders ben je een ruiter van de Apocalyps en rijd je rond op je spookpaard, zoekend naar waark. Inmiddels is Darksiders 2 al opgepoetst waardoor het origineel niet kan ontbreken. Darksiders: Warmastered Edition bevat het basisspel, maar met geüpgradede graphics.

Darksiders: Warmastered Edition is vanaf 22 november verkrijgbaar voor de Nintendo Wii U, pc, PlayStation 4 (Pro) en Xbox One.

BRON Gematsu

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?