Video: Crysis 2 The Wall trailer

Vandaag is de eerste trailer vrijgegeven door de ontwikkelaar van Crysis 2. In de trailer zijn een hoop toffe dingen te zien zoals grootte monsters, actie en natuurlijk de spectaculaire graphics weer terug.

Eerder deze week sprak de ontwikkelaar ook al over de graphics van Crysis 2. Deze zouden de huidige PlayStation 3 games grafisch overtreffen en daarmee een nieuwe standaard neerzetten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?