Video: Crossen door niemandsland in demo FUEL

Vanaf vandaag is de demo van FUEL te downloaden voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Voor de PC versie kun je op de officiële site terecht en de demo voor de consoles kun je vanaf respectievelijk het PlayStation Network en de Xbox Live Marketplace downloaden.

Vind je FUEL dus een vette game, maar weet je nog niet zeker of je hem echt wel in huis wil halen, dan is deze demo iets voor jou.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?