Conan Exiles
  • ONTWIKKELAAR Funcom
  • RELEASEDATUM 8 mei 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Video: Conan: Exiles trailer focust zich op de wereld

Deep Silver en ontwikkelaar Funcom hebben een nieuwe trailer van Conan: Exiles. Deze trailer focust zich op de open wereld, die bestaat uit verschillende landschappen waaronder woestijnen, bossen en moerassen.

Naast de landschappen komen in de trailer monsters en andere vijanden voorbij. Andere spelers en hun goden vormen echter de grootste bedreiging. Gelukkig is het mogelijk om een fort te bouwen, waar je bescherming kunt vinden en zelf aanvallen op andere spelers kunt plannen.

Conan Exiles verschijnt 8 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?