Video: Command & Conquer 4: The Crawler

Er is weer een nieuw filmpje van Command & Conquer 4 op het net verschenen. Hierin krijgen we een kijkje achter de schermen en krijgen we wat meer informatie over de nieuwe units. Om preciezer te zijn krijgen we een hele hoop informatie over 'The Crawler', een nieuwe machine die zowel dienst kan doen als kamp, maar ook de nodige kracht bezit om te vechten...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?