Check al onze gamescom content hier!

Video: Command & Conquer 4 debuut trailer

Oorlog heeft het mannelijk geslacht altijd gefascineerd. Als kleine mannetjes speelden we vroeger al oorlog met een afgebroken tak als wapen. Niet zo verwonderlijk dus dat oorlog games het goed doen, vooral onder de mannelijke gamers. Vooral Command & Conquer is altijd al een populaire franchise geweest.

Vandaag is er een smakelijke debuut trailer verschenen van Command & Conquer 4. Bekijk de trailer hieronder en ontdek of de oorlog gevoelens in jou weer naar boven drijven. Waren we maar weer jong, zodat we weer door de bosjes konden sluipen en terreur konden zaaien met ons geweer, maar dan wel eentje van hout.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?